Finalment només en varen acceptar una de les quatres fotografies que van estar elegint en el final de la classe del curs que vaig estar fent d’autoretrat en el centre civic can basté de Nou Barris, en un principi ens van dir que ens posarien les quatre fotografies elegides pro per un misteri només ens van afegir una foto per alumne.. es una verdadera llàstima pro va valdre la pena la expo, en aquest post poso les quatre fotografies que tenien que anar en un principi en la exposició , una cosa recordeu que teniu fins el dia 13 de Gener podreu veure aquesta exposició on els alumnes ens sentim professionals, on podem mostrar els nostres resultats en fer un dels tallers escollits en que va ser el curs d’autoretrat ens ha ensenyat que les fotos s’han de pensar, val la pena si el voleu fer, va ser un taller molt interessant si el tornen ha fer un altre segur que repeteixo un altre cop jo.

 

 

 

 

error: Content is protected !!